Banden keuze

ineenstorting Toon info

Hoe kies ik het juiste type band?

Welke band het best past bij uw auto, landbouw- of industrievoertuig, hangt niet alleen van het type voertuig, maar ook van het rijgedrag, de weersomstandigheden en de prestaties die u verwacht. Met goede zomer-, winter- of 4-seizoensbanden bent u het hele jaar door verzekerd van optimale rijprestaties. Natuurlijk is er kwaliteitsverschil. Dit uit zich in duurzaamheid, grip, bochtgedrag, stabiliteit, energieverbruik en rijcomfort. Met het juiste type banden kunt u veilig optrekken, de bocht nemen, remmen en (met belading) over het asfalt of door het mulle zand. Tip: Rijd altijd met vier dezelfde banden; zo voorkomt u instabiliteit in wegligging en rijgedrag.

Altijd de beste oplossing voor de scherpst mogelijke prijs
Als ervaren bandenspecialist adviseert BCE-Banden Service u graag over het juiste type band voor uw privéauto of bedrijfsvoertuig. BCE-Banden let op de prestaties die de band moet leveren en zoekt daarbij steeds naar een prijs-kwaliteitverhouding die past bij uw persoonlijke wensen of bedrijfsvoering.

Bekende merken én low-budget banden
BCE-Banden Service heeft een uitgebreid assortiment, met banden van verschillende afmetingen, prijs- en kwaliteitsklassen. U heeft keuze uit:

* Bekende merken zoals Goodyear, Continental, Dunlop, Michelin en Uniroyal
* Low-budgetbanden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zoals bijvoorbeeld Barum of Maxxis

BCE-Banden Service heeft banden voor
* Personenauto’s
* MPV’s
* Bestelwagens
* SUV’s
* Caravans
* Off-the-roads
* Landbouw- en industrievoertuigen.

marka